INSPIRATION BOARD

 

STHLM FASHION WEEK


Följer Stockholm Fashion Week slaviskt och har hittat mina favoriter hos Dagmar & Stylein. Titta och njut mina vänner ♥

JOBB JOBB JOBB

Eftersom jag precis kommit hem från jobbet och det är några som frågar varit jag jobbar så tänkte jag berätta det nu! Jag har två jobb, inget av dem är heltidsjobb utan båda är extra vilket gör att jag kan behålla båda två. Jag jobbar på en butik som heter Salomon, en sportbutik och har även precis börjat jobba lite på Odd Molly! Tycker det är så roligt att jobba i butik så detta passar mig perfekt. Älskar även att de två butikerna är så olika, det är kul med variation! 
 

HOMIE

Har precis kommit hem från en lång dag på jobbet och nu har jag precis ätit middag med familjen. Hann med en liten lunch med Hanna idag också, så kul när flera som man känner jobbar i samma köpcentrum, många trevliga luncher! :D Just det, om en vecka åker jag till London, wiie! 
Hoppas ni får en bra fredagskväll♥

GET INSPIRED ♥


STYLE STALKER


Högst upp på min lista står ett par läder byxor, allt jag vill ha just nu. 

24 JANUARI

Sjuk och trött skall jag strax kila iväg till jobbet. Har lite roliga nyheter som jag såå gärna skulle vilja dela med mig av men ni får vänta några dagar till. But it´s gonna be good my friends! 
 
 

LYSSNA PÅ DIG SJÄLV

Det är inte ofta jag skriver lite selfboostande inlägg men just nu kan jag inte hålla fingrarna i styr, jag måste skriva av mig. Efter ett mycket långt och bra samtal med min andra halva har jag kommit fram till att något av det viktigaste som finns i livet är att följa sin instinkt, göra det man vill och ta alla chanser man får. Det är lätt att säga jag vet inte hur, jag är inte säker osv men det kan inget annat än att bli fel, och hur fel det än kan bli så löser det sig nästan alltid. Jag har bestämt mig för att göra något som jag vet att jag kommer att älska. Jag kommer inte ångra mig en sekund och det har tagit mig ett litet tag att inse att detta är precis vad jag behöver. Så jag vill bara uppmana er alla om att göra allt det där som man säger "jag skulle vilja" till och inte bara glömma det några minuter senare. Glöm aldrig att the sky is the limit och följ dina drömmar och ditt hjärta - alltid!
 

HEY THERE

Dålig uppdatering igår på grund av jobb ( prov jobbade lite på ett nytt som och det var så roligt! Hoppas på att jag får stanna där!) Sedan när jag kom hem hoppade jag i säng direkt eftersom jag är lite sjuk. Ont i halsen och förkyld som alla andra känns det som. Har lite modenyheter att visa som kommer komma upp under dagen så kika in.
Hoppas ni haft en bra morgon!
 
 
// Bild från lördag //
 
 

BOKAT!

Wii jag och Lisa har precis bokat biljetterna till London! Vi åker den 3 februari alltså om två veckor. Skall bli så kul! Har varit i London innan så vi skall inte turista så mycket utan bara shoppa och njuta! Skönt att ha något att se fram emot!
 
 
 
 
 

YES PLEASE

Har alltid haft lite svårt för bootcut jeans men ju mer jag ser det ju mer vill jag ha det. I guess att det är så med det mesta när det kommer till mode. Letar iallfall slavist efter dem perfekta men jag inte hittat dem ännu, hoppas på att fynda ett par i London. 

SVAR PÅ TAL

Hej varför lämnade du LA?
 

Svar: Har svarat på denna frågan några gånger innan men eftersom det är många som frågar så tänkte jag svara igen! Jag valde att åka hem fråm LA för att jag kände att jag just då hade gjort vad jag ville där och testat på det jag var där för att göra. Jag bodde och levde där i 4 månader och njöt och gjorde det bästa av tiden som jag var där. Kände att det vat dags för nya äventyr och även om LA är helt fantasktiskt så var jag lixom färdig. Vill absolut åka tillbaka till Kalifornien då jag älskar det, kanske till och med redan i vår...
 
Att studera mode var jag bästa jag gjort i mitt liv och det är något jag absolut vill fortsätta att göra. Min LA tid har verkligen fått mig att inde vad jag vill göra med mitt liv och min framtid, vilket känns helt otroligt bra. Trodde aldrig jag skulle vara 19 år och helt säker på hur jag vill att min framtid skall bli - skönt!
 
Bild från LA. My obsession in life, frozen yogurt ♥

GOD MORGON

Precis vakna och skall nu göra lite frukost. Jag håller på att kika på flygbiljetter över till världens shopping capital London tills på Söndag. Jag och Lisa skall åka och bara njuta, shoppa, strosa och ha en liten weekend helt enkelt! Skall bli så skönt att komma bort lite och andas in lite engelsk luft! 
 
London är en utav mina absoluta favorit städer efter New York. Älskar känslan, människorna, staden och shoppingen är ingen lek. So exited!!
 
//En bild från förra gången jag var i London!//

NEW IN - DETAIL

En ny liten detalj att bära brevid min klocka, precis vad jag letat efter!

JUST GOT SOME PRESENTS

Fick två nya favoriter av mina bästa vänner, älskar små oväntade presenter!
Made my day♥

PINK LOVE


Längtar efter plusgrader lite extra mycket när jag ser dess bilder. Låter inspirationen flöda denna fredagskväll ♥
 

INSTAGRAM

Några bilder från min instagram den senaste veckan! @emeliebengtszon
 
 
1, En glad Emelie i måndags!//2. Världens kanske sötaste kille, mitt framtida barn!//3.Hade en helkväll med älskade Gossip Girl.//4.Våffelfredag med mamma.//5.outfit//6.TBT till usa//

SVAR PÅ TAL

Oj, va snyggt skärp! Vart kommer de ifrån? :)
 
Svar: Mitt skärp är köpt på en liten affär inne i Göteborg som heter CC! Fanns även i smalare modeller och i andra färger. Hade velat ha ett brunt men det var slut så det fick bli ett svart! Tror det kostade ca 300 kr! :D
 
 
 
 

VÅFFELMYS

Har precis ätit våfflor med mamma och nu skall jag fixa lite inlägg till er och sedan kolla på en film! Idag har vi en riktgit mother, daughter day vilket är väldigt mysigt! Imorgon vankas det festligheter, längtar!

LITEN DETALJ

En liten detalj ur dagens outfit, mitt nya skärp!
 
Nu skall jag strax möta upp mamma så skall vi fixa lite småsaker, handla mat och sedan skall vi ha en mysig kväll med middag! 
 

DMRETRO.SE

Innan jag skall hoppa i säng så tänkte jag tipsa er om en hemsida jag hittade idag, DmRetro.se! Här nedan ser ni lite saker som jag gärna klickar hem! Kika in HÄR!
 

SHADES OF GRAY

 One of the most fashionable colors, can´t go wrong with shades of gray

JUST PRECIS NU

 
Ligger i sängen och kikar på gossip girl, fixar blogginlägg och skall strax kila till köket och fixa lite citronvatten. Hoppas ni har en mysig kväll♥

BE MINE

Väskor och skor är något som jag tycker det är värt att lägga lite mer pengar på. Självklart finns det inget bättre än att fynda bland alla miljoner accessoarer men det är här jag vill lägga lite mer pengar och få lite mer kvalitet! Dessa två får gärna flytta in!


VIDEOBLOGG - MITT SMINK

 

KATASTROF!

Herregud, kan precis ha fått mitt livs största förvåning! Satt och fikade på Le Pain Francais i Linné när plötsligt deras vägg med ungefär 100 böcker faller ner rakt över oss! Drar med sig maten, lampor och en del av taket, detta resulterade i en sko full av sallad, mat och porslin över lilla mig och Lukas! Haha har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv, trodde helt seriöst att hela huset höll på att rasa ihop! Jaja nervös och helt skakis är jag allt nu sisådär minuterna efter! Haha bra slut på en bra tisdag!


NO SLEEP

Kan inte sova så jag ligger och kikar på lite inspiration på tumblr, lite träningsinspiration! Kan redan känna min träningsvärk smyga sig på, då vet jag att jag gjort något bra iallafall! Tänkte prova gymet inne i stan imorgon innan jobbet och köpa träningskort!


BRA START

 
Idag har jag startat mitt nya lite hälsosammare liv. Jag har väl aldrig riktigt varit super ohälsosam heller men nu detta året vill jag göra till det bästa och där med vill jag även vara mitt bästa! Sitter och äter en väldigt sen frukost, har precis varit ute på en PW och nu äter jag fil med annanas, nötter, bär, kokos och kanel. mums! 
 
Har även gjort lite ben och magövningar här hemma ur boken bodylicious, gah jobbigare än vad jag trodde! 
LET´S GO

NEED THIS ASAP

YES PLEASE!

SOMETHING NEW

 
Har precis kommit hem från jobbet, trött som bara den är jag idag så det skall bli skönt med lite sovmorgon imorgon innan jag skall jobba igen! Brukar alltid platta mitt hår men idag körde jag på lockigt! Har hållt sig hur bra som helst hela dagen och detta skall jag helt klart köra på lite oftare!

????

Tycker det är så fint med en lite mjukare ombre, som de på bildern. Men frågan är om jag vågar..haha har aldrig färgat håret så det kanske är tid för en lite förändring? Skall boka klipptid i veckan, får se om det blir en liten förändring eller inte!

MINA HÖJDPUNKTER 2012

Tänkte göra en lite mindre årsresume av mitt 2012, ett år som har varit ett av dem absolut bästa i mitt liv. Jag har gjort sånt som jag aldrig trodde jag skulle göra, lärt mig att uppskatta mina riktiga vänner, tagit studenten, flyttat till LA, älskat Sverige flera gånger om, gjort en modetidning, lärt känna mig själv på riktigt och träffat nya helt underbara människor! Så här kommer en liten tilbaka titt av 2012 ♥
 
Den 5 juni 2012 var det min tur att springa ut. Studenten och balen var absolut några av dem bästa dagarna i mitt liv. Tre år av hårt slit, otroligt roliga minnen, härlig studieresa till Bryssel som ingen glömmer, fina vänner och allt däromkring är något jag uppskattar väldigt mycket idag! Ni som fortfarande går i skolan, NJUT av tiden. Den är helt klart ett av era bästa minnen i livet!
I juli lämnade jag allt vad trygghet heter och flyttade till LA, bodde i West Hollywood och studerade Fashion Merchandising på Santa Monica College. En dröm som jag hade haft så länge gick i uppfyllelse. Jag levde studentlivet, blev förälskad i Frozen Yogurt, fick lära mig mer om mode, och lärde mig ALLT om mig själv. En del av mitt 2012 som var det roligaste, underbaraste men också inte blev alls som jag trodde. Så nöjd över att jag faktiskt testade och har ni detta äventyr med mig i mitt bagage!
Jag och min bästa vän gjorde en modetidning som projektarbete i skolan, något som vi båda älskade och la ner all vår lediga och upptagna tid på. Nöjda som bara den kammade vi hem ett MVG!
Spendeade massor med tid med alla mina vänner, något av det bästa jag vet. Kunde inte ha bättre vänner, håll hårt i dem ni har!! 
 
Några av dem bättre stunderna av 2012, hoppas 2013 blir ännu bättre! Redo för nya utmaningar, uppgångar, nedgångar, ideer, drömmar och mål - Bring it on 

A LITTLE PROJECT

Håller på med ett litet projekt, fiskar inspiration i lite äldre modetidningar. Love it
 

OH YES

Funderar på att klicka hem någon av dessa tröjorna, har kikat på dem länge och har sett dem perfekta inspirations bildera för hur jag vill styla dem.
Båda från Notme.com!

SVAR PÅ TAL!

Tycker verkligen om din blogg! Skulle inte du kunna berätta lite om vad du har för planer nu efter LA?
 

ABSOLUT! Det finns så himla mycket jag vill göra och jag kan säga att det har tagit mig nästan 2 månader att komma fram till vad jag vill. Nu känns det som om jag äntligen vet vad jag vill och jag är redo för att köra igång! Som det ser ut nu så kommer jag att söka skola till hösten, känner mig redo att börja plugga och tycker faktiskt det skall bli riktigt kul! Skall söka skolor runt om i hela Sverige så vi få se var jag hamnar! Men nu under våren så kommer jag att jobba så mycket som möjligt, njuta av livet och resa lite. Tänkte planera in lite weekendresor och kanske en solsemester i sommar, vi får se! Kanske kommer jag att ändra mina planer kanske inte, man vet aldrig! 
 
Efter jag pluggat klart vill jag ta en termin eller ett år utomlands i NY, Milano eller Paris. Vill bygga på mitt CV och mina erfarenheter så mycket som möjligt medan jag kan och innan jag börjar jobba!

NEED SOMETHING TO LOOK FORWARD TO



Allt jag behöver just nu är ett litet break från verkligheten. Att bara njuta av en storstad, shopping, god mat och trevligt sällskap är precis vad jag behöver. Har fått en liten kärlek för små weekedresor och vill bara göra massa, finns så mycket att se som jag inte vill missa! Kanske blir det en lite trip till London i vår, vi får se!

HOME

 
Precis hemkommen efter en mysig dag på stan med Lucas! Fikat, kikat i affärer och pratat på tok för mycket, mycket trevlig tisdag! Nu sitter jag bänkad fram för Pretty Little Liars som börjar idag igen, min absoluta favoritserie!
Hoppas ni har haft en bra dag!

VÄRLDENS KANSKE BÄSTA MÅLT

Frukost är det absolut bästa jag vet, sagt det innan men jag säger det igen! Njuter av grekisk yogurt, granola,manlar,cashew nötter & hallon. Med te vid sidan om är jag nöjd med denna tisdagsmorgon!

MAKEUP LIST

Jag brukar tycka att det känns lite jobbigt att lägga massor med pengar på smink, har alltid köpt smink på HM osv just därför. Men när jag åkt till USA har jag passat på att köpa mineral smink och jag märker sån skillnad på min hy när man tar på "kvalitets" produkter än lite billigare alternativ, min hy blir så mycket bättre så ett litet nyårslöfte jag har är att ta bättre hand om mig sjäv så därför skall jag börja prioritera saker så som smink. Det ligger ändå på mitt ansikte nästan varje dag! 
 
Lite av sakerna som jag skulle vilja lägga i min sminkväska! 

3 IN A ROW

 Haft en mysig dag på stan med mina två bästa vänner i hela världen, vi åt en mysig lunch och satt och pratade på tok för länge. Kunde inte längta mer efter sommaren just nu, eller iallfall våren. Vill bara kunna använda min nya lilla guldklimp från Zara! (bilden längst upp till höger!)

VAD VILL NI LÄSA OM?

Det är ändå några stycken som kikar in här varje dag och just nu har jag väldigt dålig fantasi, så tänkte att ni kunde få berätta vad ni vill se mer av här i bloggen, outfits, mer vardags bilder, inspiration ja vad skulle ni vilja se helt enkelt? :D
 

MIN TUMBLR

Kan sitta i timmar och inspireras av olika tumblrs, så jag bestämde mig för att göra min egen, kika in på bengtssonemelie.tumblr.com
 

VÄRLDENS MYSIGASTE

 
Gårdagen spenderades med denna lilla flicka, min systerdotter Leah! Världens mysigaste lilla flicka!
 
På kvällen var jag på middag hos Josse, mycket god mat och väldigt trevligt sällskap! Idag måste jag städa, verkligen städa har lite lådor som fortfarande inte är upp packade sedan flytten, kanske dax att få lite ordning...
 
 

IM IN LOVE

 
Nöjd ägare till min fina lilla Iphone 5, välkommen till familjen!

JA TACK

//Mitt absoluta favorit brand//

CATCH UP

Klockan är 10 och jag är trött som bara den, kunde inte alls sova inatt, var vaken klockan 4 så nu skall jag hoppa i säng så jag inte går runt som en zombie imorgon på jobbet! Dagen har spenderats i stan med Matilda & Caroline, fikat, snackat skit och bara catchat up! 
 
 
Två bilder, Instagram!

FRÅN MIN INSTAGRAM @EMELIEBENGTSZON

Här har ni en bild från min instagram, emeliebengtszon heter jag där!
 
Dagens outfit : väst-Forever 21 // Skinjacka - H&M // Byxor - Zara // Väska - Zara // Primeboots

BREAKFAST TIME

Började morgonen med en lång mysig frukost och sedan en liten promenad i solskenet! Nu skall jag röra mig in mot stan för ett litet kafferep!


FASHION FIRST DAY

 

DETAILS

En liten favorit detalj i min garderob just nu, ett perfekt lite halsband som kan göra jeans och en vit t-shirt till något lite extra. Less is more
 

ALL I NEED

Det nya året firades in med dem
Bästa vännerna i hela världen. Vi började som sagt kvällen med alla tjejer hemma hos Matilda där vi förfestade lite innan vi åkte vidare till Pontus där vi pussade in det nya året med alla våra närmsta vänner. Jag tycker verkligen det är viktigt att fira nyår med dem man tycker lite extra om och det är precis vad jag fick göra, kunde inte haft en bättre kväll! Hoppas ni hade en bra kväll också!


RSS 2.0