DAGENS OUTFIT

Bootcut - HM/ kofta - Brandy Melville/ converse / väska-Marc Jacobs


TACO TUESDAY

Idag passade vi på att ta vara på att det faktiskt är taco tuesday på de flesta mexikanska restaurangerna så vi åkte ner till gamla stan här i SD och åt en god middag!


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Jättekul att det blev lite frågor i frågestuden, det är så roligt när man får kommentarer! Här kommer iallafall några svar, tror jag gör 2 inlägg så ni inte bli uttråkade med världens längsta inlägg. 
 
Kan inte du börja lägga ut fler outfit bilder??? :))
Jo absolut, har tänkte börja med fler outfits jag vet inte hur många gånger. Men nu skall det bli ändring på detta, lovar!
 
Kan du inte berätta lite om din familj, du skriver att du saknar dom men aldrig hur din familj ser ut:) jättebra blogg!!!
Absolut, jag har världens bästa familj och kunde inte önska om någon bättre. Jag bor med min mamma och hennes man, jag har en syster som heter Emma som är gift med John och dem har tillsammans världens finaste lilla Leah, som jag visat någon gång här i bloggen! Sedan är det mormor, morfar, kusiner ja det vanliga helt enkelt!
 
Har du primeboots? Hur matchar du dem isåfall? Vilka har du?? :D
Ja det har jag, jag har 2 par och använder dem till det mesta och nästan året runt. Inte så mycket på sommaren men alltid annars, tycker dem är perfekta, sköna, snygga och funkar till allt! 
Dessa två är dem jag har, båda i mörkbrunt ↓
                    
Ett förslag på hur jag skulle matcha dem:
 
Vad använder du för kamera? :D
Jag använder Canon EOS 1000 D, tycker den är jättebra! 
 
Hejsan!!:) jag skall åka till Miami med min familj och jag undrar om du kan ge lite tips på affärer och så som man borde besöka när man är där?:) kraaaaaam
 
Jag har själv aldrig varit i Miami så jag vet inte riktigt vad som finns där men jag skulle gissa på att det finns ungefär samma affärer där som det finns här i San Diego och på dem flesta ställerna i USA. Men dem jag gillar bäst är Victoria´s secret (såklart, haha), Sephora för smink, dem har nästan allt man kan önska sig, Brandy Melville, kan dock hända att den affären endast finns här i Cali, Forever 21, Aldo & Steve Madden för skor, Nordstroms, Hollister för jeans och även American Eagle. Det är väl dem jag kommer på just nu! :)
Kan du göra fler videobloggar med dig i dem? Hihi
Ja jag kan försöka, det är bara det att det känns lite konstigt att sitta och prata med en kamera! haha svårt att veta vad jag skall prata om! Men släng iväg en kommentar om vad ni vill se så skall jag försöka fixa det!
 
Hur gammal är du?
19, fyller 20 den 30 maj! :D
 
Vad gör du i USA nu? och vart bor du :D? , skulle du kunna göra mer videoinlägg? :)
Just nu är jag här i Usa på en lång semester, jag njuter av varje sekund, upplever nya saker, träffar nya människor och ser nya platser! Jag bor just nu i San Diego, jag skall försöka! 
 
Här var dem första svaren, hoppas ni blev glada!:D

GAME DAY

Gårdagens spnderades med Emma och Trevor i Del Mar, vi fick träffa Trevors underbart snälla familj, kolla på en high school game, äta god mat och bara ha det allt för trevligt. En väldigt bra dag! :D
 

I NEED A PAIR ASAP!

Dessa underbara skor från Gienchi får mitt lilla modehjärta att smälta. Letar som bara den för att se om jag kan få tar i ett par här i Usa. Just love them!

WHAT DO YOU WANNA KNOW?

Får lite frågor då och då så jag tänkte att det kunde vara roligt med en frågestund, fråga precis vad ni vill så svara jag i ett inlägg! 
 

MAKE UP FOR EVER

Tänkte tipsa er om denna otroligt bra foundation som jag köpte här om dagen. Jag har länge använt mig utav mineral smink men tyckte det var tid att testa något nytt. Hade hört så mycket bra om denna så jag köpte den här i Usa på Sephora! 
 

THIS IS ME

Emma och jag har precis kommit hem från ett pass på gymmet. Jag började med uppvärming på trapp maskinen, det är som att gå i trappor som aldrig tar slut, var något av det jobbigaste jag någonsin tesat. Sedan körde vi lite styrka och nu har vi precis lagat middag och skall bara ta det lungt ikväll. Hoppas ni haft en bra dag hemma i Sverige! 

NEW IN

Har länge velat ha ett par nya träningsskor, och idag hittade jag dem perfekta! Ett par hot pink Nike free run, dem ser lite röda ut på bilderna men det är dem inte. Nöjd som bara den skall jag spring till gymet om en stund.
 

MISSION BEACH

Eftermiddagen spenderade jag, Emma och Tim i Mission Beach, dem hade surf class och jag passade på att besöka Brandy Melville och Urban outfitters som ligger där nere. En tröja som jag kikade på redan förra gången jag var här fick äntligen följa med hem idag, visar er imorgon! 

VICTORIA´S SECRET

Har inhandlat världens finaste volang bikini från VS, den är väldigt stark gul och kommer bli så fint när jag har blivit lite brun! Har nu två fina favoriter från Victoria´s secret, kan inte få nog!


MORNING DOLLS

Har precis vaknat här på andra sidan jorden, det är väl eftermiddag i Sverige nu skulle jag gissa! Skall strax göra en god, fruktig frukost och kika på The Kardashians, ibland är jag väldigt glad att varje avsnitt går ca 100 gånger i repris här, speciellt när jag är beroende av serien!
 
Skall försöka hinna med ett pass på gymmet också innan det är dags för lite shopping i PB! Ett besök till Brandy Melville är ett måste om ni besöker Usa!
 

IN THE MOMENT

Sitter i soffan och kikar lite på tv:n och läser igenom alla hundra bloggar och tumblrs som jag kollar in varje dag. Kan inte få nog! 
 
Har även en ny regel i mitt liv, det är att stanna upp en gång varje dag och påminna mig själv om hur bra jag faktiskt har det. Alla mina underbara vänner och min fina familj gör allt så mycket bättre och jag kunde inte önska om att ha bättre människor runt omkring mig. Today, i´m happy♥
 
 

HEALTHY SNACK

Tänkte dela med mig av ett litet tips, nämligen ett nyttigt snacks som kan vara något av det godaste som finns. Det är sugar snaps som är baked, även om det kanske inte är super nyttigt så är det mycket bättre att äta lite Snapea Crisps än att äta godis när man är sötsugen!

FRÅGOR & SVAR

Ibland lägger du upp lite bilder på Marc Jacobs väskor, vad tycker du om dem och vilken modell är det du vill ha?

Jag tycker Marc Jacobs väskor är jättefina och har själv tänkt att köpa en inom en snar framtid. Dessa väskor är väldigt populära, iallafall i Göteborg, så det hade varit kul att ha en som inte alla har. Men jag tror jag kommer att köpa denna nedan!

Vad tycker du är det bästa med kalifornien?!! :D

Oj va svårt, det finns så mycket jag älskar med Cali! Värdet, shoppingen, människorna men den lilla vardag man får här är verkligen något som jag älskar. Allt är ganska så chill egentligen, inget är stressat utan man tar dagen som den kommer. Det är jättesvårt att förklara men jag skall försöka visa er mer av vardagen här på bloggen!

 

Vad tycker du är ett måste för att få en bra garderob?

Ett måste för att få en bra garderob är att ha bas plagg, en vit, svart & grå t-shirt, ett par svarta jeans & ett par bootcut jeans som du känner dig snygg i. Det tycker jag är måsten för att få en bra garderob, sedan kan du lätt matcha det med smycken, väskor och stora mysiga koftor så har du en chic outfit för dagen!

 

Vart kommer väskan ifrån?

Väskona i inlägget kommer från ett märke som heter Campomaggi!

 

Vart kan man köpa den??

Jag köpte min på Sephora i Usa men den finns på Åhlens City och kicks har nog den också skulle jag tro!

 

 
Det var lite svar på era frågor, om ni har några fler så ställ dem! 

 

 


BLACK AND SILVER

Svart och silver är verkligen så snyggt tillsammans, det är mina absoluta favorit färger! Hade inte tackat nej till allt på bilden nedan! 
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag behöver MER färg i min garderob men på något sätt slutar det alltid med att jag köper plagg i mörka färger, just love it!

MORNING!

 Har precis vaknat och ätit lite frukost, funderar på om jag skall ge mig ut i solen och försöka få lite färg! Det är inte jättevarmt här i dag med tillräckligt för att sola, skönt! 
 
 
Josse var här och hälsade på oss i helgen, sjukaste bilen ♥

IN N OUT

Idag åkte jag och Josefin till in n out, har aldrig varit där innan men det sägs att dem har dem bästa hamburgare i Usa så vi var tvugna att testa! Måste säga att dem levde absolut upp till förväntningara, mums! Ikväll skall jag dock springa till gymet! 
 
 

NEW IN VS

Världens finaste bikini fick följa med mig hem igår från VS! 
 
Dagen har vi spenderat vis poolen, ätit yogurtland och städat lite. Ikväll vankas det antagligen lite festligheter, wiie!

VIDEOBLOGG

Har klippt ihop en liten video till er från min resa hit. Tänkte att jag skall börja göra lite fler videobloggar men vet inte riktigt vad ni vill se, kommentera and let me know! 
 
Idag började jag dagen med ett pass på gymmet, 10 min crosstrainer och sedan 30 min på löpbandet! Älskar verkligen gymmet här, det är såå stort och fullt av studenter! Har just ätit lite lunch och skall nu bara ta det lungt, imorgon skall vi shoppa, wiie!
 

JET LAG

Jet lagen har kickat in, klockan är 6 på morgonen och jag har varit vaken ett litet tag. Har lite olika filmklipp som jag tänkte fixa ihop till en vidoeblogg från min resa hit. Det får bli min morgonsyssla tills mina roomisar vaknar!
 
Igår spenderade vi dagen med att fixa allt som behöver fixas, bla så åkte vi till Whole Foods Market, en helt underbar mataffär som bara har massa nyttiga, organiska matvaror. Dock köpte vi inget där fär det är lite pricy men det är alltid lika kul att gå in och kika!
 
 

ITS GOOD TO BE BACK

Det är helt otroligt skönt att vara tillbaka här på andra sidan jorden, njuter av varje sekund! Jag och Mathy har precis varit på gymmet och sitter nu och äter lite lunch! Började dagen med min absolut favorit frukost, naturell yogurt med granola och jordgubbar, love it !

JUST TOUCHED DOWN IM SAN DIEGO

Efter en väldigt lång flygresa är jag äntligen framme! Dock var mitt plan från Göteborg-London väldigt försenat, det var tydligen snökaos i lilla London så vi fick inte landa, men ca två timmar senare än vi skulle landade vi och det var inte en snöflinga där. Kaoset var tydligen i norra London! Haha men väl där så var mitt plan till SD också försenat med ca 1 timma så jag var inte framme här i USA förrän ca 10 på kvällen. Då stod mina älskade bästisar på flygplatsen med en "välkommen Emelie" skylt och vi hade kramkalas för hela slanten! Sedan åkte vi direkt till Yogurtland, köpte med oss lite froyo hem och satt och mys pratade hela kvällen! It's good to be back ❤


WIIIE

Så! Nu är allt packat och klart, jag har ätit frukost med mamma och sitter nu och tar det lite lungt innan jag skall åka mot flygplatsen om ca 40 minuter! Åker först till London och sedan hela vägen till San Diego, hörs när jag är framme!


FJÄRILAR I MAGEN

Har packat och fixat det sista hela dagen och nu börjar jag få lite fjärilar i magen. Har ätit en god middag med familjen och skall strax hoppa in i duschen, lägga fram min flygoutfit och fixa lite tidsinställda inlägg hade jag tänkt!

LOVE TO PACK

Håller på att packa för fullt, det är så underbart att få packa ner alla sommarkläder och lämna tjocka jackor och tröjor hemma! Har dock insett att jag har väldigt mycket svart och grått, måste börja använda mer färg, det är ju så snyggt! Men lite färgglatt är det allt i min stora rosa resväska!
 

DEN PERFEKTA

Fick en liten fråga om vart väskan kommer ifrån som jag hade med i ett inlägg här nedan. Den kommer från ett märke som Heter Campomaggi och är helt underbart och helt perfekt enligt mig. Skulle inte tacka nej till att äga precis alla här nedan. Jag vet att Fiorucci på Vallgatan säljer en del av dem, Raglady och Milk & Honey här i Göteborg. 
 

RESFEBER

Börjar allt få lite resfeber, på måndag åker jag och är borta i 3 månader. Kommer sakna min familj och vänner massor men ser verkligen fram emot denna resan. Att jag dessutom får dela denna tiden med mina två bästa vänner i hela världen gör det hela bara ännu bättre. 
 
Har hela dagen varit på världens gulligaste dop för min systerdotter Leah, hon är världens finaste lilla flicka och jag kunde inte vara en stoltare gudmor. 
 

WANTIES

Har fullt upp med livet nu innan jag åker till Usa nu på måndag, det är därför det är så dålig uppdatering här på bloggen. Packa, träffar vänner och spendera tid med familjen är nästan allt jag hinner med! Har slängt ihop ett litet kollage till er med saker som mer än gärna får flytta in hos mig!
 

7 DAYS

7 dagar, sedan sitter jag på ett 12 hour plane till San Diego! Vill att tiden skall gå lite snabbare, skall bli så kul och skönt att få njuta lite. 
 
 
Throwback to LA ♥

TODAY'S

Fick hoppa in på jobbet idag så nu är jag här och vi skall strax öppna! Testar mina nya brallorna idag tillsammans med converse, tröja från River Island och skinjacka! Idag har jag riktiga vårkänslor, solen skiner och idag älskar jag Sverige lite extra!


NEW IN

Har länge letat efter ett par bootcut jeans och hittade äntligen ett par på H&M. Dem hade 100 kr rabatt på alla byxor och eftersom jag är medlem så fick jag ännu mer rabatt, dem blev mina för ynka 250 kronor och jag är hur nöjd som helst! 
 
 
 

BREAKFAST CLUB

GOD MORGON!
 
Har precis ätit min favorit frukost, yogurt med bär, frukt, jordnötssmör och citronvatten! 
 
 
Naturell yogurt, hallon, blåbär, linfrön & kokos!
 
 
Äpple, riktigt gott att lyxa till det med lite jordnötssmör om man vill! 
 
 
Detta är mitt favorit jordnötssmör! Finns att köpa på ica max - nyttigt & gott
 
 
Det ser lite ut som spökvatten men åh så gott det är. Jag har alltid haft lite svårt för att dricka vanligt vatten på morgonen för jag tycker inte alls det är gott. MEN citronvatten är en helt annan sak och smakar 100 gånger bättre. Släng i lite is så håller det sig svlat och gott längre!
 
 
Tänkte att jag skall börja dela med mig av lite hälsosammare val och tips. Jag kommer att samla allt i min nya kategori " Healthy "
 
 

GOD MORGON

Har precis kommit till jobbet, sista dagen idag. Sedan är jag ledig i ungefär en vecka innan det är dags för take off!

Här är en liten bild från igår när jag var hos min syster och hade en mysstund med lilla Leah ❤


RSS 2.0