BYE BYE 2012

Befinner mig hemma hos Matilda, vi håller på att göra oss nyårsfina och snart kommer tjejerna hit så skall vi börja kvällen! Hoppas ni får en bra nyår, GOTT NYTT ÅR!
 

NYÅRSKLÄNNINGEN

Denna nyårsblåsan skall jag ha på mig ikväll när vi firar in det nya året. Finns att köpa på nelly.com för ca 400 :- 
 
 
GOTT NYTT ÅR TILL ER SOM LÄSER MIN LILLA BLOGG!

BEKÄNNELSER

Jag är väldigt rädd för mörker, inte när man är inne men när man är ute ensam!
 
Får ungefär 100 olika ideer varje dag med saker jag vill göra.
 
Tittar alltid på serier, just nu är det keeping up with the Kardashians, tror jag har sett ALLA avsnitt 100 gånger snart.
 
Har alltid drömt om att jobba på H&M, vet inte varför egentligen!
 
Jag älskar att åka pendel, älskar att sitta där och bara tänka.
 
Är nästan alltid glad, inte ofta jag är arg men när jag väl blir det kan jag vara arg ganska länge! haha
 
Får höra allt för ofta att jag har väldigt ljus röst, låter seriöst som om jag är ca 8 år.
 
 
 
 

HELGEN / NYÅR

 
Svar till Petra, min tröja med hål för axlarna är ifrån Forever21! :D
 

Haft fullt upp med livet denna helgen, jobbat hela dagana och hängt med tjejerna igår kväll. Vi möttes upp på Tullen där vi åt middag och uppdaterade varandra om våra liv. Träffade många som är hemma nu över jul som jag inte träffat sedan i sommras så det var också super roligt! Imorgon är det nyår och jag måste säga att jag tycker det skall bli så kul, vi har världens bästa kväll planerad! Först lite krök och girlytime hos matti med 10 andra tjejer och sedan drar vi vidare till hemmafest där vi skall fira in det nya året! - wiihoo
 
Har ni några planer? :D

BODYLICIOUS

 
HERE WE GO, TACK FAHRMAN & FORS

STYLE STALKER

Ny kategori här i bloggen, STYLE STALKER! Här kommer jag att göra små sidor där jag tipsar om lite style tips som jag älskar och lite inspiration som jag plockat upp! Första har ni här, enjoy!
 
 

A MIX OF BEAUTY


LOVE PINK

 
Spenderar dagen hemma i myskläder och idag skall jag absolut inte göra någonting, inte ofta det händer men idag skall det faktiskt bli skönt. Ligger och kikar lite på resor, hade varit så skönt att bara åka iväg och njuta ett tag, precis vad jag behöver!
 
Bild från LA när vi hade varit på PW men stannade till i Beverly Center.

NEW IN MY CLOSET

 
Så många gånger jag har provat denna skönhet från Zara kan jag inte ens räkna, dock har jag tyckt att den var lite dyr men idag kunde jag inted motstå när den var med på rean, gissa om jag blev glad! Det fanns en kvar i min storlek och snabbt som bara den följde den med mig hem! 
 

X-MAS GIFTS

 
Då var julen över och ikväll väntas festligheter med vännerna! Det har blivit lite av en tradition att man går ut och festar med vännerna på juldagen. 
 
Igår firades det jul med familjen och här ser ni lite vad jag fick. Dock har jag fått datorn i förskott och det är verkligen den bästa presenten jag kunde fått! Nu skall jag strax åka iväg till mormor för lite släktmys innan jag åker vidare till Lisa innan vi skall ut!
 
Hoppas ni alla hade världens bästa julafton! 

JULFIRANDE

 
En liten snabb cam bild på hur jag ser ut idag när det står julfirande på schemat! Topp som jag fick igår av min sissy, tack bästa du! Jeans - DR Denmin, Halsband- Gina Trocot!

JULDAGSMORGON

Började julafton med att kika i min julstrumpa, ja jag har en fortfrande och jag älskar det! Där brukar vi alltid få något litet och mysigt. Detta året blev det ett väldigt fint och gulligt ljus från mamma!
 
 
Nu har vi precis ätit frukost och jag skall börja fixa min inför julfirande nr 2! 
 
GOD JUL PÅ ER! 

FÖRVIRRAD OCH SPLITTRAD

Jag är verkligen en person som älskar att ha planer, att ha många bollar i luften och hela tiden ha något att göra. Jag känner att det är dags för mig att göra något nytt, jag måste ha något att se fram emot och jag måste göra nått som får mig att må bra. Att vara hemma och jobba är kanske vad jag borde göra just nu men jag vet helt ärligt inte om det är vad jag egentligen vill. Jag behöver något mer, ett nytt äventyr. Det jobbiga är bara att jag skall komma på vad exakt det är jag vill göra. Har så mycket tankar och ideér och jag vet inte vad jag skall göra med dem. Har som sagt en egenskap att jag aldrig riktigt nöjer mig, jag vill alltid mer och jag vill alltid komma lite längre, vilket kan vara både väldigt bra och väldigt jobbigt. - förvirrad & splittrad at the moment, men det skall vi ändra på! 
 
 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

 
Även om det inte är julafton förrän imorgon så firar jag med ena sidan av släckten idag. Massa mat har ätits, julmusiken spelar, vi har kikat på julkalendern och klapparna har öppnats! Har även fått min nyårsklänning idag så nu är jag redo för både juldagen & nyår med mina fina vänner! Julklapparna visar jag efter vår andra och den riktiga julaftonen imorgon!
 
 
 
 
 

BEKÄNNELSER

Tänkte börja med något nytt här på bloggen, tänkte dela med mig av sånt som ni kanske inte vet om mig lite då och då i form av bekännelser, here we go!
 
Jag kan inte gå en hel dag utan att sätta upp mitt hår, hatar när det hänger i ansiktet.
 
Använder min iphone varje dag hela tiden, kan inte låta den vara för fem munuter och blir galen när någon annan tar min mobil. Om jag inte använder den så har jag den i handen!
 
Har egentligen väldigt lockigt hår, skulle inte kunna leva utan min lilla GHD plattång.
 
Har en crush på Justin Bieber just för tillfället, (vem har inte det?) har en playlist på min spotify som heter
"JBabe"
 
Är beroende av solen, så fort den skiner måste jag ut annars känns det som om jag slösat bort en hel dag.
 
Har varit simmare i 10 år, dock slutat nu!
 
Har haft 1 seriöst förhållande på 3 år.
 
Älskar att lyssna på gammal musik, sånt som var med på hits for kids och liknande.
 
Är världens pratkvarn, älskar att prata och kan göra det i timmar. Spelar ingen roll om det är folk jag känner eller inte, prata är inget problem!
 
 

BEST TIME OF THE DAY

Frukost är det absolut bästa jag vet. Jag älskar att äta länge och mycket med människor man tycker om. Gillar att testa på lite nya saker och inte äta samma varje dag även om det blir mycket fil med bär & nötter just för det är snabbt och enkelt och min favorit!! Dock är detta som ni ser på bilden en annan favvis , bananpankakor. Allt du behöver är : 

1 ägg
1 banan
1/5 dl vatten

Grädda plättarna på hög värme så dem snabbt får en fin yta, toppa med lite bär och kanske lite kesella om man vill festa till det lite extra!
 
 
Som jag sa innan så är min absoluta favorit fil med bär, frukt & nötter det bästa jag vet. Nu i juletider är det perfekt med lite kanel på toppen eller lite kokos! Skulle kunna äta det morgon, middag & kväll utan problem. Ett snabbt och enkelt frulle tips för den som vill!
 
 
I usa fick jag en liten kärlek för Granola, dock har jag inte hittat någon som är riktigt lika god här i Sverige men en tjej på mitt jobb gav mig ett recept som jag var tvungen att prova! Allt du behöver är :
 
5 dl Rågflingor
5 dl Havregryn
2 dl Solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl kokos
1 dl rågsocker
100 g flagmandel
1 påse hasselnötter
2-3 dl vatten
5 msk olja 
 
Rör om noga och sprid ut oljan lite här och där, häll inte att på ett och samma ställe så det inte blir en klump! Sedan lägger du allt på en plåt och sätter ugnen på  200 grader. Granolan skall vara inne 3x15 min, den skall alltså in i 15 min, sedan tar man ut och rör om några och sedan in igen, och igen! 

Den är väldigt god och jag gör den hela tiden! Perfekt att toppa filen med! Try it out!

PÅMIND

Fick ett litet sms från min älskade Mirre att jag måste uppdatera min blogg och det har hon helt rätt i måste jag säga. Lever just nu i en liten jobb bubbla, gör inget annat än att sova, jobba och kika lite på Keeping Up With The Kardashians. Är en aning beroende kan jag lova! Dock är jag ledig nu i några dagar och har planerat in en hel del roliga saker, so im back lovies! 
 

DEAR SANTA...

 
Julen är snart här och jag har börjat tänka lite på vad jag önskar mig! Fixade ihop ett litet kollage med några gobitar.
Sjal - Missoni // Jacka - Belstaff // Väska - Balenciaga (DRÖM) // Klocka - Marc Jacobs // Vogue Prenumeration // Aussi inplacking // Macoccanoil // Acne Pistols // Mac Book Pro Case//

BEAUTIFUL VIEW

Måste ändå säga att jag gillar mitt fina Göteborg när snön ligger fint och solen skiner! Började dagen med en liten promenad i vårt lilla vinterland!


VS FASHION SHOW - HIGHLIGHTS

Underbart//Min höjdpunkt på året//Titta&Njut//

COFFIE AND SNOW

 
Sitter just nu och äter lite lunch, skall strax möta upp Emelie och kanske Cissi för en kaffe! Dock är inte min lunch lika fancy som på bilden, hade inte tackat nej till en favoritsallas på Toast i LA. Allt för gott faktiskt! Nu måste jag kila iväg, see yaa lovies!

GET A LITTLE CLOSER

 
Δ

VICTORIA´S SECRET - MERRY CHRISTMAS

 
Denna snöiga måndagsmorgon passar det perfekt med lite merry christmas från VS änglarna!
 
 

CASA ALA EMELIE

 
Fixar och trixar i mitt nya rum, långt ifrån klart och det mesta är lite huller om buller just för tillfället! Det första jag gör är självklart att fixa med min garderob och mina kläder, roligaste av allt! Håller även på att göra hemmagjort egen, nyttig granola som jag tänkte tipsa er om senare ikväll! 

FOLLOW ME ON @FASHIONLISTA

Som ni kanske ser så har det tillkommit en ny liten symbol på min blogg här till vänster i menyn. Precis under bloglovin iconen ser ni nu min icon för Fashionlista. Det är en sida där jag samlar mina absoluta modefavoriter. Det är bara att trycka på iconen, lätt som en plätt så ser du mina fashion faves! 
 
 
Såhär ser min sida ut just nu! 
FOLLOW ME !

RSS 2.0