BY BY DINNER

 
Skall strax röra mig in mot middagen för Rebecka! Skall bli mysigt att möta tjejerna för lite god mat innan jag, carro, Matilda och Lisa möts upp för att gå vidare till Esters! Bra fredagkväll!!

THIS MORNING I AM...

 
Myser med musik, mode och lite ljus denna morgon. Eller morgon kanske det inte är längre men jag är ledig idag så jag passar på att ta det lungt lite extra länge. Skall strax hoppa in i duschen, måla naglarna i en mörk höstig färg och sedan kika igenom min garderob för att hitta något att ta på mig ikväll när jag och tjejerna skall ut på en liten hejdå middag för Rebecka som åker till Åre om några dagar för att jobba. 
 
Sedan möter jag upp mina C & M och så får vi se vart kvällen tar oss!

NEW IN H&M

 
En ny liten favorit har flyttat in, från HM!

VIDEO FRÅN LA

 
Detta är vad jag har sittit och gjort denna torsdagskväll. En liten video från LA med lite olika snuttar från olika tillfällen. Tänkte det kunde vara lite roligt för er att se! Nu är det dags för mig att hoppa i säng, trött som bara attants! NATTI ♥

 
 
 

SNEAK PEAK

Idag faller det regn över fina Göteborg. Har spenderat dagen med Matilda, kikat i affärer, fikat och känt julanda!

Nu står det Portkod & thaimat på schemat!


4 IN A ROW

 
Skall strax kila in till stan för att möta upp M, kafferep och planering står på schemat. Kanske kanske händer det någon roligt och spännande inom en snar framtid! 
 
Hoppas ni haft en bra helg mina vänner!

MOVING MOVING MOVING

Som några av er kanske vet få flyttar vi till ett nytt hus! Håller på och fixar och trixar med mitt rum och tänkte kanske göra en liten video till er när allt är klart! Dock dröjer det kanske några veckor men ändå!
 
Kvällen och dagen har varit riktigt bra, mötte upp Carro och Matilda för en lunch vid 2 tiden och sedan blev jag och M som besatta av Portkod 1321, hade verkligen inte några förväntningar alls men fy så bra det var! Tisdag kommer det ett nytt avsnitt, gissa om jag längtar!
 
 
Lite nya bilder från min instagram! 
 
Puss & godnatt på er ♥

RIPPED LOVE

Testade dessa perfekta byxorna igår inne på Cubus, jag brukar inte handla där men när jag sprang förbi såg jag flera fina saker så jag kunde inte låta bli att springa in! Fastnade för dessa jeansen, jag älskar jeans som är sönder, kan inte få nog! 
 

WANTIES

Sitter med datorn i knät och kikar på Project Runway, my highlight of the day! Är på jakt efter en ny väska som kan lysa upp min lilla kärlek för svarta kläder i höstmörkret. Kilade in på Zara igår en snabbis innan jobbet och blev överlycklig när jag såg allt fint dem hade fått in, ville ha med mig hela butiken hem. Fastnade speciellt för den leopad mönstrade väskan, helt underbar i verkligheten! Kikade även på dessa 3 andra som är på bilderna!
 

SÖMNLÖS I MINA TANKAR

Ligger helt klarvaken när jag egentligen borde sova. Kan inte sluta tänka på min framtid och jag vet verkligen vad jag vill med mitt liv och jag vill börja NU. Jag tänker ofta på min framtid vilket jag tycker är väldigt bra och jag är väldigt bestämd med att jag skall få ut allt jag vill med mitt liv. Jag brinner för mode och det är det jag vill arbeta med och inget annat. Vägen kommer att vara lång men att investera i ditt eget liv och din framtid är det absolut bästa du kan göra, och det är precis det jag tänker att göra. Jag skall uppfylla en livslång dröm och jag blir varm av bara tanken! Jag är som sagt väldigt målinriktad and i will make it all happen! Framtiden börjar NU!
 

GOD NATT

 
Hittade en bild på en solbränd Emelie, hade inte tackat nej till en lite vacay just nu! Men nu måste jag hoppa i säng för imorgon står det jobb på schemat igen, 2-9 så det är en lång dag! Men först tänkte jag kika på när Kalla Fakta granskade H&M, missade det när det sändes för sisådär 3 veckor sedan! 
 
NATTI BABES

#BACK IN TIME

 
 
(Lägg märke till mina tussar mellan tårna, saknar mani och pedi days!)
 
Precis kommit hem från jobbet och har precis ätit lite middag med familjen och väntar nu på att Solsidan skall börja. Passar på att läsa alla mina tuden bloggar jag följer varje dag, hittar ständigt nya som och kan inte sluta läsa mina gamla stammis bloggar. Pratar även lite med min andra halva vilket gör mig myckt glader!  
 
Hoppas ni haft en bra helg ♥

LIVING IT UP LOVIES

 

NEW JOB!

Igår kickade jag hem ett nytt job, wiihoo! Så idag är första dagen och jag är så taggad! Det är alltid roligt när nya saker händer och det bli lite nytt i livet. Nu måste jag springa till bussen så jag inte blir sen!
LATER 
 

MINA SKÖNHETSMÅSTEN

 

♥Något som är ett måste för mig är Masoccanoil, jag använder det varje gång jag har duchat (i blött hår) men bara på topparna. Jag som egentligen har lockigt hår så gör denna under för friss och liknande om jag inte skulle orka platta det en dag. Ett annat plus är att den luktar gudomligt och håret bli glansigt, lent och fint när man fönat och plattat med olijan i! 
 

♥Denna inpackning från Aussie är något av det bästa jag vet. I Usa använde jag den nästan varje dag eftersom mitt hår blev väldigt konstigt av vattnet. Den luktar lite kokos aktigt och ditt hår blir verkligen underbart bra och fint. Brukar använda denna 2-3 gånger i veckan och jag får bara in nog! 
 
♥En BB Cream tycker jag alla skall investera i. Denna från Garnier är väldigt lätt och blir inte alls som ett lager på huden. Jag brukar använda bara denna på sommaren men nu på vintern brukar jag ta lite cover under om jag skall dölja något lite extra. Men istället för foundation kan jag absolut säga att denna är hur bra som helst och om man tar den med lite färg i får du en solkysst look-frächt!!

LIVE LIFE

Dagarna blir inte alltid som man tänkt sig och idag är en sån dag! Hänger med min fina mamma och njuter av tillvaron. Later !


BABY GIRL

 
Min fina syster och John har äntligen fått sin lilla baby girl. En liten Leah är nu med i familjen och det är så mysigt med en liten docka in the fam. Här på bilden var hon bara en dag gammal och idag är hon 3 veckor, congratz baby girl ♥
 
 

MORNING DOLLS

 
 
Bilder från min instagram, emeliebengtszon heter jag där!
 
Börjar dagen med några avsnitt av Keeping up with the Kardashians innan jag kör igång på riktigt. Har massor som skall fixas idag och skall även iväg och shoppa med min mamma och syster i eftermiddag! Tänkte även visa er lite mer saker från Usa sedan! LOVE finisar

DR DENMIN KISSY

 
                                Sköna som bara den och helt perfekta, DR Denmin är helt klart mina favvisar.
                                                  Dem bästa byxorna som finns om du frågar mig!
                                                                            TIPS TIPS TIPS

ENJOY LIFE

Dålig bloggning de senaste dagarna men jag har varit fullt upptagen med att umgås med mina fina vänner och har verkligen haft några sköna och välnehövda dagar med vännerna. Träffat fina som jag inte sätt på länge, ätit god mat, dansat natten lång till Albin Meyers, kramats i mängder, ätit godis, skrattat tills jag fått ont i magen, skypat med min andra halva, tränat, myst och bara levt helt enkelt. Något som känns väldigt bra och jag är väldigt nöjd med livet just nu, känns skönt!
 

NY UNDERBAR BLANDNING

Fil-All Bran-Mandlar-Kokos-Hallon-Kanel - världens kanske bästa blandning, Dröm!


NEW IN

 
Denna skönhet har fått flytta in i min closet idag, 199 riksdaler från Gina Tricot - ett rikigt fynd! Perfekt för en utekväll!
 
Ikväll har jag också haft världens längsta skype dejt med min bästis, känns alltid lika skönt att få prata av sig med en av dem få personerna som verkligen förstår mig! Kan inte vänta tills min fina Matti kommer hem igen!
Nu skall jag fixa iordning lite kvällsmat innan jag bänkar mig framför gårdagens Solsidan!

HEALTHY FOR LIFE

Inspirerar mig själv lite denna kväll, snygga träningskläder skall inhandlas och jag komma tillbaka till min hälsosamma livsstil som jag brukar ha. Nu när jag kom hem från usa har jag verkligen njutigt lite väl mycket av all god mat jag inte ätit på länge så nu kör vi!! 
 
PS. Tröjan i inlägget nedan är från Forever 21!

SLEEPLESS

Har spenderat kvällen i gott sällskap med en mysig film och lite för mycket bär och vanilj kesella, dröm! Nu ligger jag här helt sleepless när jag MÅSTE sova då jag skall jobba imorgon! Well well, drar på en rulle och hoppas på kunna sova! Natti


OUT AND ABOUT

Har ätit god frukost, duschat och bara tagit hand om mig själv denna morgon. Nu skall jag strax röra mig in mot stan för att möra upp Caroline som jag inte träffat på en evighet. Vi skall fika och bara ha det mysigt en stund! Det är så roligt att möta upp alla mina vänner, man har så mycket att prata om nu när jag varit borta. Känns skönt att vara hemma igen!
 

WANNA MOVE IN

Dessa skönheter från Acne skulle mer än gärna få flytta in i min shoe closet. Pefekta lite finare boots inför hösten som snart övergår i vinter. Dröm!
 

RSS 2.0