SOM ÖNSKAT

Fick en fråga om vilken Marc Jacobs väska jag köpte, jag valde modellen Hillier Hobo och köpte den på Nordstroms här i Usa!

ON MY MIND

En balenciaga har länge varit min dröm, en klassisk svart skall en dag bli min! Men sålänge från jag drömma lite till.
 
 
Titta & njut ♥

CUPCAKES

 
Ligger i sängen och kan inte sova, passar på att visa er lite bilder från i eftermiddags då jag, Emma, Matilda, Heidi och Grace åkt till La Jolla och åt cupkaes på sprinkles! Förska gången vi var där, det var riktigt gott och så mysigt!
 
 

FRAMTID?

Skulle kunna sitta dag och natt och fundera på vad som kommer hända med min framtid. Det finns en miljon möjligheter men det gäller att hitta dem som är bäst för dig och vara öppen för det mesta. Jag har alltid haft väldigt svårt att bestämma mig för saker, små som stora. Det kan vara något så litet, tex om jag skall äta flingor eller gröt till frukost eller något så stort som skulle kunna förändra hela mitt liv. Either way kan det ta mig timmar att komma fram till ett beslut.
 
Just nu känner jag mig ganska splittrad. Jag har haft världens underbaraste tid här i usa och om 2 veckor står jag på Svensk mark igen. Detta har varit och är en tid som jag aldrig vill skall ta slut, jag skulle bara vilja stanna tiden för en minut, ta in allt underbart runt omkring mig, alla människor, platser och minnen som jag hela tiden skapar här på andra sidan jorden. Jag kan inte låta bli att vara lite deppig över att detta äventyr snart är slut, samtidigt som jag är helt överlycklig att jag har fått denna chansen, detta äventyr, denna resa som jag ALDRIG kommer att glömma. 
 
När jag kommer hem väntar ett nytt kapitel, som än idag är ganska så oskrivet, något jag inte alls tycker om. Om jag fick bestämma så skulle jag ha hela mitt liv och hela min framtid på ett papper, år för år, månad för månad, dag för dag och minut för minut. Dock skulle detta nog vara en aning tråkigt men jag kan inte låta bli att stressa över vad som komma skall. Jag har så mycket jag vill hinna med, så mycket jag vill göra och jag vill göra allt nu och få allt jag vill ha nu. Det här med att "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" är absolut inget för mig. 
 
Något jag verkligen måste öva på att att lugna ner mig, att inse att varje sak tar sin tid och allt kommer inte så lätt och fort som jag kanske skulle önskat. Dock är jag berädd att göra nästan vad som helst för att komma dit jag vill i livet och att kämpa är något jag vet att jag är bra på. Mina drömmar och visioner förändras nog dagligen men just nu känner jag mig lite väl vilsen och att jag måste säga hejdå till Usa är något jag försöker glömma varje dag. Kan helt ärligt säga att varken jag, E eller M har förstått att vi faktiskt skall åka härifrån, förrän idag. Vi har börjat trömma vår lägenhet, vårt hem och börjar säga hejdå till vänner som vi vanligtvis träffar varje dag. 
 
Vill inte att detta skall ta slut, önskar jag kunde stanna här förevigt
 
 

2 FAVORITER JUST NU

Dessa plagg är två nya tillskott i min garderob, en glittrig dröm från Forever21 och en gul sommarfin blus från Zara
 

MY MAKEUP

Under min tid här har min sminkväska bara växt och växt. Jag köper nästan allt mitt smink på Sephora, som är lite som kicks i Sverige men har lite andra märken som jag verkligen gillar. Tänkte dela med mig av vad jag använder dagligen och mina absoluta smink favoriter!
 
 
Maskara - Bare Minerals Boxom, ett ganska så nytt tillskott och är absolut min nya favorit maskara. Gillade den inte allt för mycket i början just för den har en ganska så stor borste, men nu, favorit!
 
Foundation - Make up for ever, jag har länge använt Bare Minerals i foundation men hade hört och läst mycket gott om just denna från Make up for ever och var tvungen att testa den. Håller jättebra och är oljefri, vilket jag gillar! Denna finns dock inte att få tag på i Sverige, vad jag vet, kan händra att Sephora som öppnat i Stockholm har den, hoppas! 
 
Lipbalm - Från Sephoras egna märke. Dessa två har blivigt något av en ny obsession för mig, går ingenstans utan dem. Har aldrig varit så mycket för värken läppglans eller läppstift så detta är den perfekta kombom för mig!
 
 
Ögonskugga - Denna färgpalett i bruna toner är ett måste enligt mig, används lika flitigt till vardags som till fest. Brukar mest använda en lite ljusare färg till vardags, bara för att få ett litet piggare intryck och till fest älskar jag att sota lite med dem lite mörkare nyanserna. Lite olika borstar använder jag till olika färger och olika sminkningar. En till sotning, en till mörka färger, en till ljusa och en för att jämna ut kanter!
 
 
Denna ögonskuggan är nästan samma färg som en av dem i färgpaletten ovan, denna har dock lite glitterkorn i sig. Brukar "dutta" denna lite ovanpå baskuggorna när jag vill känna mig lite extra fin!
 
 
 

SVERIGE

Något som ni kanske inte vet om mig är att jag älskar allt som är Melodifestivalen och allt som hör till! Så självklart sitter vi bänkade här i USA framför Eurovision och hejar på Sverige!!

Bild från när vi åkte till en Resort Escondido med några kompisar, solade, badade och njöt av det otroligt fina landskapet!


ATM

 
Fredagsmys på hög nivå, spenderar dagen med datorn i knät och läser bloggar. Hittar nya intressanta och inspirerande bloggar varje dag så jag fastnar lätt framför datorn i några timmar. Idag är inte vädret på topp så vi passar på att ha en riktigt mysdag! 

Q & A

Hej! Kan du inte lägga upp vad du köpte där om du köpte något? :)<3
 
När jag var på Outleten i Carlsbad så köpte jag bara presenter till min familj hemma i Sverige så ni får vänta lite med att se vad jag fick med mig hem eftersom min familj läser bloggen.. :D
 
 Vad är det för skola du ska söka till i höst? jätte bra blogg! kram
 
Jag har sökt flera skolor ill hösten och får veta om jag kommer in eller inte i juni, men jag har sökt skolor i Kalmar, Växjö, Lund och Borås! 
 
Hej!:D kan du visa bättre bild på dina Ldir skor? :D vart kan man köpa dem? Kram
 
Här ser du hur dem ser ut på! 
 
 
Kan inte du börja lägga ut fler outfit bilder??? :))
 
Jag skall försöka bli bättre på det, lovar! 
 
 
 
 

GÅRDAGENS

 
Kofta - Brandy Melville // Klänning - Free People // Skor - LDIR // Väska - Marc Jacobs // Solglasögon - Forever21
 
 

SUNNY DAYS ☀

Spenderar varje timme vid poolen nu mera. Sommarvärmen har verkligen kommit till Cali och det känns så underbart! Åker hem om ca 2,5 vecka och fyller 20 om 16 dagar, allt känns lite bittersweet just nu, vill aldrig lämna detta ställe men samtidigt kan jag inte vänta tills jag får se min familj och vänner igen. Skall verkligen ta vara på denna sista tiden, älskade San Diego.


HEALTHY LUNCH TIP

Här kommer ett litet nyttigt lunch tips som jag sitter och smaskar på just nu. Knäckebröd, keso, rödlök, avokado och garlic salt är en favorit just nu. Lätt och gott, perfekt mellanmål eller lite lättare lunch! Tog lite jordgubbar vid sida om, mums!
 
 
I eftermiddag är det dags för yoga, har fått tillbaka min lila kärlek för denna träningsform ♥

SUMMER OUTFIT

Sommaren är här i Kalifornien och jag hör att sommaren har kommit till Sverige och fina Göteborg också! Jag är på jakt efter en jeanskjol, ett tidlöst plagg som är snyggt, basic och väldigt härligt på sommaren. Matchar den med en vit t-shirt, converse och väska. Perfekt sommar outfit!

CARLSBAD PREMIUM OUTLET

Nu när Emelie och Cissi här så passar vi på att visa dem så mycket vi kan och ge dem en bra upplevelse här i San Diego! Igår åkte vi till en outlet som ligger i Carlsbad, den var mycket bättre än vi trodde och vi alla gjorde riktigt bra kap! 
 
Nu har vi precis kommit hem efter ännu en dag av shopping (nej mamma jag har inte shoppat idag, haha) och skall strax äta middag och ha en riktigt tjejkväll! 
 

RSS 2.0