ONE OF MY FAVORITES


KAFFE, BLOGPOD OCH TVÄTT

Idag är det mulet, det händer inte ofta så när det bäl är dåligt väder så får man passa på att mysa till det lite extra. Jag och M började morgonen med Yoga, nu sitter vi och lyssnar på förken Forni och Dashas blogpod. Det är helt klart vår veckonöje, vill att dem skall göra miljoner pods, helt klart vår höjdpunkt! 
 
Om ni missat deras blogpods så hittar ni dem HÄR
 

 

NEW IN - SNEAKERS

Har länge letat efter ett par sneakers och här om dagen hittade jag dessa inne på Steve Madden, perfekt för att liva upp en outfit!

MONDAY

Ny vecka har börjat vilket betyder en vecka mindre kvar här i underbara San Diego, vi har mindre än 40 dagar på oss att göra allt vi vill göra och verkligen njuta av denna tid som verkligen har varit en av dem bästa i mitt liv. Älskar att vara på denna sidan av jorden, önskar att alla min vänner, familj och även ni läsare kunde få se hur fint och vackert det är. Det är svårt att fånga Kalifornien på bild, det är tusen gånger finare i verkligheten. 
 
På fredag kommer Emelie och Cissi hit till oss, dem har backpackat under några månader nu och dem skall stanna här med oss innan dem åker hem till Sverige igen. Skall bli så kul och vi har flera mysiga utflykter och saker inplanerade tills dem kommer. Nu skall jag och M strax ta oss ut i solen och ligga vid poolen i några timmar innan vi skall gå på yoga i eftermiddag! 
 

HOW TO MATCH MY SNEAKERS

Igår när vi var på Fashion Valley hittade jag ett par helt klockrena sneakers från Steve Madden. Har varit ute efter ett par ganska länge men inte hittat dem perfekta så när jag såg dessa (skorna på bilden) blev jag jätteglad! Kommer matcha dem med min MJ väska, en basic outfit och guldiga smycken! 

BACK IN SD

Då var vi hemma igen efter en otroligt rolig helg i LA hos Josefin. Hon åker hem till Sverige idag så vi åkte upp till henne i torsdags och spenderade några dagar där. Vi besökte bla Wayferers Chapel, ni som sett the OC vet säkert vad det är, om inte annat så är det en väldigt fin utsiktsplats med en väldigt fint kapel! Vi strosade i Manhattan Beach, lunchade i Hermosa Beach, åt godaste glassen på Handel´s, det vaknades lite festligheter på American Junkie, nattbad och allt där emellan, en av dem roligaste helgerna helt klart! 
 
NU: BILDREGN
 

VIDEOBLOGG

 
Här kommer en liten video från igår när vi var nere vid Mission Beach, Enyoj!
 

BY THE BEACH

Dagen började vi med ett yoga pass, gjorde mycket yoga förra gången jag var här så det är riktigt kul att börja med det igen! Sedan åkte vi ner till stranden, åt San Diegos bästa burgare och njöt av stranden och det varma vädret! Har även lite filmklipp som jag tänkte sätta ihop till en video som ni får se idag eller imorgon! 
 
Vi satt på världens mysigaste lunchställe precis på strandpormenade, vi hade en liten "säng" eller vad vi skall kalla det som vi satt på och åt. Our new spot, for sure!! 

MY ONLINE INSPIRATION BOARD

Samlar all min inspiration på min tumblr, så mycket bättre och roligare än att lagra allt på min lilla Mac. Ta en titt HÄR ♥

ONE PERFECT COMBO

Hade absolut inte sagt nej till denna fina combo, vill verkligen ha en Campomaggi väska, tycker dem är så fina! Finns dock inte att köpa här i usa (vad jag vet?) så skall kika på en när jag kommer hem till Göteborg igen.

FÄRGGLATT

 Detta kanske inte är något jag själv skulle göra på mina naglar, men fina och färgade naglar kan verkligena ge liv till en platt outfit. Blev helt paff när jag såg hur enkelt det faktiskt var att göra dessa naglar, kanske borde testa just for fun ändå!

ATM

Sitter på Starbucks med M och har det lite mysigt. Pratar, läser bloggar och bollar tankar, det vi är bäst på helt enkelt. Glad påsk till alla er läsare, detta är första året som jag inte firar påsk med familjen, saknar dem lite extra idag. Hoppas ni frossar i svenskt lösgodis, hade inte sagt nej till ett påskägg! 
 

TRÄNINGS DAX

Spenderar en hel del tid på gymmet nu mera, i nya träningskläder från VS och mina nya Nike Free Run så vill jag bara träna hela tiden!! 

RSS 2.0