FÖLJ ERA DRÖMMAR!

Jag vill verkligen uppmuntra alla till att följa sina drömmar, stora som små! Spelar ingen roll om det handlar om att klara av att gå till bussen själv eller att flytta tvärs över hela världen. Man måste våga, det är inte alltid det blir som man kanske hade tänkt men det finns alltid något man lär sig! Om ni inte testar kommer ni ångra er, och om ni testar kan ni bara vinna kunskap om, inte bara er själva utan kanske även om folk runt omkring er och framför allt, vet ni vart ni hör hemma! ❤


Kommentarer
Postat av: Sarah Eriksson

Kunde inte ha sagt detta bättre själv. Jag har sagt detta så många gånger också. :) Så jag håller helt och hållet med dig. Jag har flyttat ifrån allt en gång och kommer göra det inom någon vecka igen :) Man bli så stark utav det :)

Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Sarah

2012-10-01 @ 10:37:51
URL: http://aranele.blogg.se
Postat av: C

Word! så sant så sant, säger desamma :) har flyttat runt mycket med min resväska senaste åren, och man blir bara starkare när man ser allt man klarar av!

2012-10-01 @ 14:36:36
URL: http://emcjs.blogg.se
Postat av: Elin Lager

Har inte läst din blogg så länge men du inspirerar mig så himla mycket. Ända sen jag varit liten har jag velat flytta till LA och leva ett sånt liv som du. Men har inte fattat att man verkligen kan göra det, förens jag började läsa din blogg. Då fattade jag att om jag verkligen kämpar nu redan från början så kan det gå!

Svar: Åh var du är gullig! Ja om man bara vill så klarar man allt! Följ dina drömmar! :D
Emelie Bengtsson

2012-10-02 @ 13:11:45
URL: http://elinlager.blogg.se
Postat av: BECCA- Mode, foto och vardag!

Väldigt bra text! Och fin blogg :)

2012-10-02 @ 13:29:38
URL: http://www.rebeccalahti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0