FASHION FAVES

Att jag seriöst trodde att jag skulle orka göra någonting alls idag är ganska konstigt, haha ingen shopping, ingen nagel träff med Miriam och inget annat än att ligga i sängen och vila upp mig. Om jag orkar kanske det blir en liten middag ikväll! 
 
Jag har satt ihop min favoriter från BikBok, nu önskar jag att bikbok fanns i usa, det är verkligen en utav mina favorit stores och jag vill ha varje plagg här nedan!! 
 

Kommentarer
Postat av: M

Hej! :) Jag undrar lite över kostnader. Hur mycket kostar boende+college+mat? och vad kommer sedan fortsättningen på universitet kosta? :) Är väldigt taggad på att åka, men tror inte jag kommer ha råd att plugga 2 år på uneveristy sen OCKSÅ :) Ha det bra!!

2012-10-06 @ 20:58:19
Postat av: M

Och en till fråga (som jag kom på nu); hur är det med att välja kurser till sitt program? Jag vill plugga communication men förstår inte det här med att välja kurser själv. Hur väljer man och är det säkert att man får de kurser man vill ha? :) Jag har bläddrat igenom din blogg och försökt förstå.. men jag förstår inte riktigt så hoppas du kan förklara! Du ska bara veta hur jag skulle vilja vara i dina skor just nu! Det måste ju vara som ett helt annat liv :D!!

2012-10-06 @ 21:06:51
Postat av: Oliver

Hej! jag och min vän ska plugga i LA (På SMC ) efter vi gått ut gymnasiet. Darför har vi massa frågor att ställa till dig!

1. Vad ska man börja med när man vet vilken skola man vill gå på?

2.Hur gjorde du med pengarna? har du betalat för skolåret eller har du tagit lån på det?

3.Hur mycket kostar det att ta sig fram med buss? är det safe?

4.Om du nu inte jobbar? vart har du fått pengarna från för att betala allt inom vardagen (mat,kläder,nöje och transport)?

5.Vad ligger eran hyra på?

6. Är det dyrt med mat,kläder och allt sånt eller?

7.Känner du dig trygg när du går ut om kvällarna där du bor? vart ska man hålla sig borta ifrån (vilka områden)?

8. Hur är människorna på SMC? är det snälla? är det många svenskar eller hur är det?

2012-10-07 @ 19:37:43
URL: http://www.oliverdrozdowski.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0